Лудогорец и ЦСКА излизат в полуфинален мач-реванш от турнира за Купата на България, където вече ги чака Арда.

Срещата е от 18:30 часа днес в Разград и ще бъде ръководена от Георги Кабаков. Първият сблъсък на "Българска армия" завърши при резултат 1:1 и голът на чужд терен дава леко предимство на шампионите.

В първенството титлата изглежда предрешена и затова ЦСКА ще гони до дупка Купата, която се явява последен шанс да не изпрати пореден нулев сезон. Не бива да забравяме, че тя дава директно място в Европа, което би могло да се изплъзне на "армейците", ако продължават колебливите игри в шампионата.

Биха ли реферите дузпата на ЦСКА? 20 повече за Лудогорец! 20 пъти са давали срещу "армейците", само 9 срещу разградчани

Биха ли реферите дузпата на ЦСКА? 20 повече за Лудогорец! 20 пъти са давали срещу "армейците", само 9 срещу разградчани

От сезон 2011/2012 до днес

Воденият от Любослав Пенев тим трябва задължително да отбележи поне един гол днес, за да заличи допуснатия в София. Очаква се Ел Голеадор да направи само една промяна спрямо първата среща. На десния бек ще започне Турицов, а пред него на крилото ще застане Йомов, който ще замени контузения Синклер.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Централни бранители ще са нидерландците Кох и Матей, а на левия бек ще е Мазику. В атака отново зад Кайседо ще действа Тиаго, който вкара гола на "Армията" и за мнозина е най-добрият футболист на "червените".

Владас Дамбраускас има колебания за защитата. Антон Недялков вече е възстановен от контузия и игра срещу Монтана през уикенда. Очаква се той да е титуляр срещу бившия си тим днес. Така Сисиньо ще остане резерва или ще смени мястото си на десния бек, където обичайно играе Икоко. В центъра на ариегарда ще действат Вердон и Са. Капитанът Светослав Дяков пък се завръща в групата.

Трима "червени" остават извън групата за Лудогорец в последния момент

Трима "червени" остават извън групата за Лудогорец в последния момент

Група от 21 футболисти на ЦСКА в Русе

Оптимизмът в лагера на "червените" е свързан с факта, че те винаги елиминират "орлите" за Купата. За последно това се случи през 2019 година след 1:0 в Разград на четвъртфиналите. Хладният разум обаче поставя Лудогорец с едни гърди напред, предвид стабилните изяви след зимата за разлика от софийския гранд.