Славия приема Арда в реванша от полуфиналите на Купата на България. Първата среща в Кърджали завърши 0:0. Главен съдия на битката, започваща от 18:30 часа, в Драгомир Драганов. Важният двубой ще бъде повторен официален дебют за новия треньор Златомор Загорчич. Сърбинът замени Александър Тарханов през седмицата. 

Именно Загорчич бе треньорът, който донесе последната Купа на България във витрината на Славия като изведе тима  до трофея през 2018 година. Самият специалист очаква тежък сблъсък днес.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

"С Арда утре ще е тежък мач. Гледах доста мачове по телевизията в Сърбия. Вярвам, че момчетата ще се раздадат на терена. Мисля, че кондиционно играчите добре са подготвени и смятам, че няма да има проблеми в това естество. Имах и други предложения, но не се получиха нещата", заяви още Загорчич преди мача. 

Загорчич: Не е странно моето завръщане, по някое време може пак да искам отпуска

Загорчич: Не е странно моето завръщане, по някое време може пак да искам отпуска

"Славия заслужава много по-добри резултати и ще ги направим"

В същото време от Арда за пръв път е на 1/2-финал за Купата и амбициите на тима не свършват до тук.

Преди дни, тимът на Николай Киров стигна до равенство 1:1 с ЦСКА, което със сигурност е дало още повече самочувствие на играчите. 

Николай Киров ще решава сериозни проблеми в атаката на Арда, Иван Коконов и Жуниньо под въпрос

Киров ще решава сериозни проблеми в атаката на Арда

На вратата ще се завърне Иван Караджов

В състава на домакините няма кадрови проблеми.

За разлика от тях, кърджалии имат няколко отсъстващи. Контузени са Русакис Стоев, Ганев и Атанасов. Все още не е ясно състоянието на Коконов, но надеждите са той да може да играе.