ЦСКА приема Ботев (Пловдив) в реванш от полуфиналите за Купата на България. Двубоят на "Армията" е с начален час 19:00. Първата среща на Коматево преди седмица завърши с победа 3:2 за "канарчетата". 

Победителят от днешния сблъсък ще се изправи срещу Локомотив (Пловдив) във финала на Националния стадион "Васил Левски". 

За главен рефер на мача между "червените" и пловдивчани бе определен Петър Костадинов. Както е известно, в първия полуфинал съдийството на Николай Йорданов предизвика сериозни полемики.

В ЦСКА почти безгрешни срещу Ботев (Пловдив) за Купата на България

В ЦСКА почти безгрешни срещу Ботев (Пд) за Купата

Пловдивският тим няма успех в Борисовата градина през новия век

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев няма да може да разчита на своя капитан Николай Бодуров за дуела с Ботев. Защитникът бе наказан заслужено, след като наплю Богдан Вашчук от Левски в дербито между двата отбора в събота. В състава след наказание се завръща Жанио Бикел. Възстановен от контузията си е и Тиаго. 

Очаква се извън групата за пореден път да остане Жеферсон, тъй като не разполага с паспорт от ЕС. Същата съдба ще има и Стивън Перейра, който е изпаднал в тотална немилост след автогола срещу Левски. 

Контузените в състава на Ботев са двама. Десният бек Джонатан е аут, след като стара негова травма се възобнови в мача с Лудогорец. Бившият футболист на ЦСКА Антон Карачанаков остана извън групата. Той дори не пътува за София. Александър Тонев е болен, но се очаква да играе. 

Ивайло Чочев: ЦСКА заслужава да спечели Купата на България

Ивайло Чочев: ЦСКА заслужава да спечели Купата на България

"Чуваме се с някои момчета от отбора и им казах, че стискам палци"