Отборите на ЦСКА и Витоша (Бистрица) се изправят един срещу друг в осминафинален двубой от турнира за Купата на България. "Червените" са отлявлен фаворит, като феновете им очакват изразителна победа, която да върне самочувствието на тима след грешната шампионатна стъпка срещу Берое.

Костадин Ангелов: Определено следващият ни двубой с Дунав за първенство е много по-важен от този с ЦСКА

Лаптопа: Мачът с Дунав е много по-важен за нас от този с ЦСКА

"В ЦСКА да не ни подценяват"

Наставникът на домакините Нестор ел Маестро все по-често бива критикуван от легенди на ЦСКА. Младият специалист е обвиняван, че тимът му играе без никаква емоция и желание за победа.

Днес той ще направи няколко промени, като ще гласува доверие на футболисти, които по-рядко попадат сред неговите титуляри. Такива са стражът Данте Стипица, българските национали Станислав Манолев и Кристиян Малинов, а също така и чуждестранните нападатели Евандро и Али Соу.

Неубедителната форма на ЦСКА раздели "червените" фенове

Неубедителната форма на ЦСКА раздели "червените" фенове

Част от феновете не са съгласни със случващото се

Съперникът Витоша поставя приоритет върху гостуването си на Дунав в първенството в събота. Наставникът на бистричани - Росен Кирилов сподели, че момчетата му ще играят единствено за своята чест.

В игра се очаква да се завърне нападателят Наско Милев. В състава пък може да има други двама юноши на ЦСКА. Единият е Кристиян Узунов (29 г.), който номинално е защитник, но в последно време е използван като опорен халф. Другият пък е полузащитникът Георги Амзин (26 г.). Крилото Четин Садула също игра на "Армията" - през пролетта на 2011 г.

ЦСКА подписа предварителен договор със Здравко Димитров

ЦСКА си осигури първи нов футболист за 2019 година

"Червените" подписаха с млад талант

Последният двубой между двата тима бе на 29 юли. ЦСКА победи с 2:0 на националния стадион "Васил Левски", като точни бяха португалците Тиаго в 10-ата и Пинто в 17-ата минута. Грандът е в серия от 12 поредни успеха на "Армията" във всички турнири, която стартира с 2:1 над Етър на 8 март.

Главен съдия на срещата е Петър Костадинов, с помощници Иво Колев и Борислав Колев. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров, а съдийски наблюдател е Илонка Джалева.

Сектор "Г" с нова песен за ЦСКА, ще я пее още днес срещу Витоша

Сектор "Г" с нова песен за ЦСКА, ще я пее още днес срещу Витоша

Вижте текста