Нов сексскандал с италианския премиер е на път да разтърси Апенините. Марокански модел твърди, че е имала интимни отношения със Силвио Берлускони, а в замяна на това е получила пари в брой като "подарък", съобщава lenta.ru.

18-годишната Руби, която според полицията е нелегална имигрантка, заяви, че правила доброволно секс с премиера в луксозната му вила в Аркоре край Милано.

Прокуратурата е образувала дело по случая, но официално разследване срещу Берлускони не е започнато, тъй като не е установено дали твърденията на момичето са истина.

Тийнейджърката твърди, че е присъствала на няколко частни партита, организирани от Берлускони в дома му през миналата година и тази пролет, в момент, когато се опитвала да направи кариера в областта на модата и в телевизията.

Вестник "Джорнале", собственост на брата на Берлускони, определи случая като потенциален "сексскандал" и още един "случай Д Адарио", имайки предвид компаньонката Патриция Д Адарио, която заяви миналата година, че е спала с премиера в имението му в Рим.

Магистратите предупредиха, че твърденията на мароканката може да са неоснователни и да са част от заговор за изнудването на 74-годишния премиер или опит за самореклама на момичето.

Според прокурорите показанията й на места са противоречиви и е казвала неща, които по-късно отричала.

Историята „видя бял свят", след като манекенката била изгонена от апартамент в Милано през май заради скарване с бразилската си съквартирантка. При полицейска проверка е установено, че мароканката няма разрешително за пребиваване в страната. Тя помолила за снизходителност, тъй като познавала премиера, след което разказала на полицаите за срещата си с него.