Във връзка с традиционното пътуване с Коледния влак с парен локомотив, БДЖ предоставя на своите клиенти възможност да спечелят ваучер за специално организирано пътуване по време на празниците. За да участват, пътуващите с влак на територията на България трябва да се включат в томбола, в която ще бъдат изтеглени 15 печеливши участници на лотариен принцип.

За участие в томболата е необходимо клиентите да регистрират своя билет до 31 октомври 2024 г., като печелившите ще бъдат обявени на 15 ноември 2024 г. Влакът с парен локомотив, участник в най-новия български филм "Гунди - легенда за любовта", ще предложи уникално преживяване за победителите, връщайки ги назад във времето с автентична атмосфера.

От БДЖ не посочват маршрута на Коледния влак, като на опит от редакцията на News.bg да разберем маршрута му, не успяхме да получим отговор на телефоните за връзка.

За регистрация и участие в томболата е необходимо да се въведат номерът на билета, име, фамилия и актуален имейл адрес на: https://www.bdz.bg/bg/games. Пълните условия за участие са налични на официалния сайт на БДЖ.

В системата на БДЖ липсват близо 2000 работници

В системата на БДЖ липсват близо 2000 работници

Средната възраст на работещите е 52 години