28-годишната Надя Макри, която работи като „момиче на повикване" разказала пред следователи, че е предоставяла сексуални услуги на италианския премиер Силвио Берлускони. Освен това тя подчертала, че на частните партита на скандалния политик редовно се употребявала марихуана, съобщава mignews.ru.

По думите на Макри наркотичните вещества са доставяни с личния самолет на Берлускони, но него тя никога не го е виждала да ги употребява.

Макри разказала, че във вила Чертоза, където италианският премиер приемал колегите си Тони Блеър и Владимир Путин, били специално поканени 25 млади момичета.

Аз лично съм се срещала с Берлускони три пъти, но ние сме правили секс само два пъти - един път в Сардиния и един път в Аркори. Тогава той ми даде 10 000 евро, както и други подаръци, заявила Макри.

Момичето разказало, че с италианския премиер ги запознал известният в кръговете на шоубизнеса агент Леле Мора, за който тя е работила. Тя подчертала, че той в момента се намира в следствения арест по обвинение в склоняване към проституция и сводничество. Според свидетели Мора „предоставял" начинаещи актриси и модели на различни знаменитости, в това число и на Берлускони.

Много от детайлите в разказа на Макри съвпадат с показанията на 18-годишната мароканка Руби, която наскоро разказа за „похожденията си с италианския премиер."