Години наред учените и специалистите по хранене се опитват да ни убедят за вредите от червеното и за ползите от бялото месо. Но истината се оказа някъде по средата, посочва doctoronline.bg
Според едно от най-новите изследвания, публикувано в диетоложко списание, няма ясна връзка между употребата на червено месо и рака на простатата.
Авторите на друго изследване, реализирано от Американския институт за изследване на рака, които осъждат употребата на червено месо, признаха, че извършеното от тях изследване съдържа много грешки и пропуска съществени неща.
Ако искате да се храните здравословно, независимо от цвета на консумираното от вас месо, имайте предвид следните съвети и няма да чувствате вина, когато ядете телешка пържола.
Justice for ALL
на 13.11.2010 в 09:42:36 #7Айде сега всички застрахователни компании да върнат парите, които наложиха допълнително на застрахованите, за това, че ядат червено месо
Asparyx
на 13.11.2010 в 08:07:19 #6без червено месо курът не става! Рани- бори иначе с лизане!
pusi
на 13.11.2010 в 07:39:43 #5Американското месо е кърваво червено,и не е телешко а е Биволско или бизонско
critic
на 13.11.2010 в 01:22:58 #4Да, наистина, разказът има неочакван край.
Persil
на 13.11.2010 в 00:43:28 #3А съветите къде са?
Micky
на 12.11.2010 в 22:18:21 #2нешо, бъркаш месото на рибата и на бозайниците... Иначе - да, демокрацията отново е открила топлата вода
нешо
на 12.11.2010 в 20:58:41 #1То ако беше вредно яденето на месо ескимосите щяха да са изчезнали преди хиляди години.Защото те ядат само месо.Но при тях почти няма сърдечносъдови заболявания.