Предстоящата сватба между принц Уилям и Кейт разделя мненията в Обединеното Кралство на две крайности.

От едната страна са организирането на улични партита и купуването на специално изработени чинии и прибори за еднократна употреба!

Други просто са щастливи да получат допълнителен почивен ден и щастливо ще си стоят в леглото докато церемонията приключи, избягвайки цялата медийна суетня и с нетърпение очаквайки страната отново да си стане нормална. Дали му се иска или не, никой във Великобритания няма да успее да пропусне събитието в Британската преса, имайки предвид тоталното й заливане с информация и спекулации относно какво е планирано за специалния ден и кое всъщност може да се обърка.

Един от най-големите европейски букмекъри- Унибет, чието седалище е в Лондон, се възползва от момента и обяви редица специални залози за големия ден.

Единият от залозите се отнася до интереса към сватбата - коефициент 1.80 е определен за апатично отношение с по-малко от 20 милиона зрители, гледащи церемонията по BBC, а коефициент 4.00 е отреден за гледаемост от над 25 милиона зрители.

Въпреки измамните клипове, които се въртят из мрежата и подвеждат, че двойката ще измине пътя до олтара с парчето на East 17s - ‘House of Love', Унибет има различни виждания и предвижда и залог за коя всъщност ще е песента. „Сватбеният марш" на Вагнер е с коефициент 2.85, песента на Clarke's - ‘The Prince of Denmark's March' е с коефициент 3.00. Дори хитът на Spice Girls - ‘Wannabe' е включен в залога с невероятния коефициент 250.00.

Един от популярните залози е в какъв цвят ще бъде облечена Кралицата. Всъщност става дума за шапката й (не, не короната) с коефициенти 3.00 за пролетния жълт цвят, 5.00 за момичешкия розов цвят, 10.00 за невинността на бялото и 50.00 за готическия черен вид!

И все пак няма да е истинска сватба ако няма сълзи и носни кърпички и имайки това предвид, Букмейкърите са сложили коефициенти и на плача по време на сватбата. Коефициентът Принц Хари да пророни сълзи, докато Кейт върви по сватбената пътека, е 15.00, коефициентът за Уилям е 3.00, а ако Кралицата пророни сълза, заложилите ще бъдат щедро възнаградени с коефициент 18.00.

След като големият ден свърши, следващият голям въпрос е относно продължението на кралския род и затова в Унибет вече тече и залог кога ще се роди първата рожба на младото семейство. Коефициентът това да се случи през 2011 г. е 1.50, през 2013 г. - 3.00.

А ако мислите, че Кейт вече е тайно бременна, тогава заложете на 2011 г. при коефициент 25.00. В такъв случай си струва да заложите и за пола на бебето - за момченце коефициентът е 1.80, а за момиченце - 2.00.

Кралската сватба между Принц Уилям и Кетрин Мидълтън ще се състои на 29 април 2011 г., петък, в Уестминстърското абатство.