татуКонцертите на ТАТУ във Великобритания са отменени, съобщава NEWSru, позовавайки се промоутърите на дуета.

Причината е само една – финансова, просто за планираните през тази седмица два концерта не са се продали достатъчно билети.

17-годишната Юля и 18-годишната й партньорка Лена трябваше да пеят на лондонската Wembley Arena в петък и два дни по-късно в манчестерската зала Evening News Arena, като всяка една от двете побира по 10 хил. души.

Проблемът е, чe за Лондон са се продали едва около 1000 билета.

А само преди няколко месеца ТАТУ бяха “завладяли” британския хит-парад с песента си All the Things She Said, оглавявайки го няколко поредни седмици. Новият сингъл на момичетата обаче - Not Gonna Get Us, не успя да постигне голяма популярност сред британските фенове.

татуМеждувременно дуетът предизвиква множество спорове покрай имиджа си, който мнозина възприемат като лесбийски и дори намекващ за педофилия.

Официален представител на лейбъла Interscope, който издава CD-та на ТАТУ, е заявил, че не са му известни причините за отмяната на концертите.

Така или иначе, момичетата ще пристигнат в Лондон, за да участват в запланувани промоции. Аз се надявам, че тези концерти ще се състоят по-късно през тази година, заявяват от Interscope.