Бебе се оказало в центъра на побоя от миналия петък между българи на Халкидики. Това разкри телевизия "Скай". 

Медията се позова на доклад на гръцката полиция.

От събраните доказателства става ясно, че между двете групи е имало друга група от хора, които водели със себе си бебе, лежащо в детската си количка.

На видеото е заснето как ... един от обвиняемите е извадил пистолет и го е насочил към противниковата група, докато с другата си ръка премества насила количката с бебето, предизвиквайки паника у майката.

Това се посочва в репортаж на гръцката телевизия "Скай".

Собственикът на бара в Халкидики пуснат от ареста

Собственикът на бара в Халкидики пуснат от ареста

Гръцката полиция не разглежда случая като битов и случаен инцидент

Медията припомня, че двама от охранителите са използвали огнестрелно оръжие. По тази причина те ранили двама българи - единия в гърдите, а другия в ръката.

"Скай" припомня, че , че шефът на биячите и собственикът на ресторанта, също българин, в миналото са били приятели и партньори, докато не настъпил разрив в отношенията между тях.

Гръцката полиция: Искаме съдействие от София за побоя и стрелбата на Халкидики

Гръцката полиция: Искаме съдействие от София за побоя и стрелбата на Халкидики

Като мафиоти, биячи и наркодилъри са описани основните участъци

По информация на SKAI полицията е успяла да установи самоличността на 4 от 5-те лица, за които вече са издадени заповеди за арест или ще бъдат издадени през следващите дни.

На извънредно заседание общинският комитет на община Касандра единодушно реши да отнеме завинаги лиценза за работа на този търговски обект и да го запечата.

Двама са простреляните българи в Халкидики

Двама са простреляните българи в Халкидики

Болницата не съобщава публично информация за състоянието им

С решение на дознателя от Полигирос бяха освободени тримата български граждани, които вчера, понеделник, се извиниха за стрелбата, станала миналия петък вечерта в плажния бар в Ханиоти, Халкидики.