От утре новите винетки за 2011 г. вече могат да се закупят от над 3300 пункта на дистрибуторите в цялата страна. До момента Консорциум „Разпространение на винетни стикери" (РВС) е разпространил 1,3 млн. стикера.

Новите винетки могат да се купят от бензиностанциите на „Петрол", „Лукойл", OMV, Шел, ЕКО България, Литекс, Ромпетрол, в магазините за хранителни стоки от веригата „Пикадили", офисите за плащане на комунални сметки Изипей и в пунктовете на останалите разпространители в цялата страна.

Стикерите могат да бъдат намерени и в 1870 пункта на „Български пощи", с което на практика се покрива територията на цялата страна. Така общата бройка на крайните пунктове, които ще продават винетки през тази година е 3300. Освен тях, стикерите могат да бъдат закупени и в интернет на адрес www.vinetka.com.

От консорциума напомнят, че срокът за ползване на годишните винетни стикери от тази година е 31 януари 2011 г. В сайта на консорциума - www.rvs.bg, може да бъде направена справка за всички пунктове, където се предлагат стикери.

Фирмите-дистрибутори могат да изпращат своите заявки на електронен адрес order@rvs.bg, а корпоративните клиенти на sales@rvs.bg.