БТК е ексклузивният доставчик на телекомуникационни услуги в най-новия търговски център в столицата - Mall of Sofia. Компанията инвестира повече от 70 000 лв. в най-големия търговски комплекс от ново поколение в България.

Всички наематели на търговските и офис площи, както и клиентите на Mall of Sofia ще имат достъп до различни ефективни и модерни телекомуникационни и Интернет решения. За посетителите на търговския център телекомът и компанията Cinema City International отварят и 12 свръхмодерни киносалона Cinema City БТК. Киносалоните отварят врати от утре.

„Нарастващата с всеки ден бизнес динамика изисква бързи и разнообразни решения за фирмената комуникация. Именно тази нужда предполага и използването на интегрирани телекомуникационни услуги от един оператор, който е в състояние да предостави висококачествени услуги при оптимален срок. Това е и основното предимство, което БТК предоставя на бизнес наемателите и клиентите на Mall of Sofia", заяви Димитър Цонев, Говорител на БТК.

БТК е най-големият телекомуникационен оператор в България и единственият български оператор на фиксирани телефонни услуги, който инвестира в развитието на инфраструктурата в страната. През последната година, БТК е инвестирала повече от 400 млн. лева в изграждането на инфраструктура и инсталирането на модерни технологии, чрез които да предлага повече стойност и по-достъпни услуги на своите клиенти.

Mall Of Sofia е най-големият търговски, развлекателен и бизнес център в страната, разположен на 35 000 кв.м. Офисната част се простира на 10 000 кв.м. и е проектирана и оборудвана според най-съвременните европейски стандарти. Посетителите на комплекса ще могат да избират измежду 140 магазина, хипермаркет, киносалони, зала за видеоигри и др.