Можем да използваме всички механизми, за да спрем приемането на пакета "Макрон" от този европарламент, включително и да поставим свои изисквания към сделката Брекзит.

За пълен отпор от страна на България и българските представители в ЕС призова отново евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на Нова телевизия.

Днес ще бъде гласуван дневния ред за предстоящата сесия на ЕП, където отново ще се опитат да прокарат предложенията по пакета Мобилност. Те трябва да минат на две четения и гласувания и това може да стане тази и другата седмица, поред на два пъти.

Джамбазки отказва да настъпва една мотика два пъти

Джамбазки отказва да настъпва една мотика два пъти

Няма никакви причина Обединените патриоти да не се явят заедно на изборите

Ангел Джамбазки отново изказа възмущението си от начина, по който отделни групи и страни се опитват да прокарат своите интереси точно в разрез с основополагащи принципи, на които е изграден самият Европейски съюз.

Предложенията по пакета Мобилност удря директно нашите интереси и ние можем да им се противопоставим напълно, посочи Джамбазки.

Организира се протест от страна българските превозвачи в Страсбург и "ние ще бъдем там, с или без разрешение", заяви категорично евродепутатът.

Протести се готвят и в България.

Превозвачите ни готвят нов протест, този път в Страсбург

Превозвачите ни готвят нов протест, този път в Страсбург

Новаков: Никога досега 3 пъти отхвърляно досие не е било гласувано отново