Заведенията да работят на 31 декември от 18 до 4 часа на 1 януари. Това предложение са отправили от Сдружението на заведенията в България, заяви пред БНТ председателят на Сдружението Емил Коларов.

Мерките не ни изненадаха, увеличението на заразяване ще продължи докато не се стигне до затваряне на обекти, където има струпване на много хора - това са големите магазини, каза Коларов.Х

ората се трупат в големите магазини, където никой нищо не спазва - това, че са с маски, не значи, че няма опасност да се заразят. 

Хотелиери и ресторантьори не искат подаяния, но не виждат милиардите от ЕС

Хотелиери и ресторантьори не искат подаяния, но не виждат милиардите от ЕС

Туризмът бил на колене, нямало да има летен сезон догодина

Много хора си направиха резервация, платиха капаро за новогодишните празници. Очаквахме след многократните изказвания на премиера, че всичко ще бъде отворено, каза Коларов.

Отворените заведенията след 21-и декември щели да доведат до нов бум на заразени

Отворените заведенията след 21-и декември щели да доведат до нов бум на заразени

Според вирусологът прод. Радка Аргирова не трябвало да се правят списъци за ваксиниране предварително

Много наши колеги ще празнуват и в някои заведения. На Нова година хората ще се събират в затворени помещения, ще са повече от 10-15 души, ще се наемат помещения. Не е ли по-добре да се празнува така, че да има контрол, каза Емил Коларов.