Клип от детско тържество във Видин буквално взриви интернет.
На видеото, качено преди три дена в Youtube, се виждат деца от детска градина "Звънче" и основно училище "Софроний Врачански" в града, които танцуват под ритмите на "Мразиш" на Азис.

Събитието е било по повод 8 март и поздрав за дамите от общинската администрация в града и Регионалния инспекторат по образованието.

Децата показват танцовите си умения пред служители на общинската администрация на фона на песента.
„Аз решавам какво ще танцуват децата! След като им харесва Азис - ще танцуват на неговите песни", обясни хореографът на детския танц Методи Филчев, цитиран от Дарик. „Всички останаха възхитени от танца", похвали се още той.

Децата танцуват това, което харесват. По-добре ли е да ги оставя да се занимават с проституция и наркомани. Това им харесва. Аз съм режисьорът, аз решавам! Цялата махала се е надигнала и утре ще има стачка пред общината, допълни той. По думите му Азис е световно известен и представлява България.

Утре като направя на Софи Маринова, която ще представлява България в Баку, и за това ли ще ме обвинят, попита той.

Хореографът Филчев обеща, че в петък децата ще излязат на сцена и отново ще танцуват под ритмите на песента на ромския славей Азис.

Клипчето предизвика бурни реакции в интернет. Цитираме ви някои от коментарите в Youtube.

  • БЪЛГАРИЙО, КЪДЕ СИ, БЪЛГАРИЙО?!?! Ако Левски и Ботев видят какво става в днешно време и за какво са умрели ще се обърнат в гроба...
  • Абе това дано да е монтаж, че направо съзнанието ми го отрича...
  • Най-логичното е - уволнение на директора! Ама то какво логично има в България, та камо ли в Северозападния резерват...