Отборът на Лудогорец ще изиграе своя последен двубой в евротурнирите за този сезон. Селекцията на Антони Здравков ще търси дебютна победа в Лига Европа срещу швейцарския Цюрих.

Съдбата на двата тима вече е ясна, но въпреки това стимулът за триумф е сериозно заложен в гореспоменатите селекции.

Още един бразилец пристига в Лудогорец

Още един бразилец пристига в Лудогорец

Анализатор ще се присъедини към треньорския щаб на "орлите"

Освен парична стойност, три точки днес ще увеличат шансовете на "орлите" за финиширане на третото място в група "А". Цюрих пък до последно ще се бори за спечелването на това мини първенство с Байер (Леверкузен). На първо четене, то трябва да подсигури по-лек съперник в елиминациите за завоювалия го.

Наказан за домакините е Козмин Моци. Това кара Антони Здравков да направи интересен експеримент със състава си. Така в отбрана ще видим трима души - Терзиев, Форстър и Моци. Като халф-бекове пък ще играят бразилците Натанаел и Сисиньо. Атаката пък изненадващо е поверена на Якуб Шверчок, който ще бъде активно подпомаган от Вандерсон и Марселиньо.

Лудогорец проявява интерес към Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив)

Лудогорец иска ас на Ботев (Пд)

"Орлите" може да се подсилят с пореден играч на "канарчетата"

Цюрих пристигна у нас без 9 контузени играчи. Треньорът Людовик Манин няма да може да разчита на Алиу, Бауман, Сесей, Кемптер, Омераджиг, Ронер, Заутер, Рюг и Па Маду.

Главен съдия на срещата е Кирил Левников от Русия, с помощници Валери Данченко, Максим Гаврилин. Събитията зад двете врати пък зорко ще наблюдават Владислав Безбородов и Алексей Есков.

Антон Недялков: Многото мачове ни поддържат във форма

Недялков: Многото мачове ни поддържат във форма

"Стараем се да изпълняваме указанията на треньора"