Освен много нови смартфони и музикални джаджи, тази есен ни радва и с три нови, доста яки камери от лидера в индустрията GoPro.

Всички нови Android телефони през октомври

Всички нови Android телефони през октомври

Huawei, Samsung, LG и други ни готвят големи изненади

В днешно време качеството на камерата, било то на смартфон или друго мобилно устройство, е определящ фактор за болшинството от потребителите.

Днес обаче можем спокойно да кажем, че GoPro просто не ни оставя място за размишления. 

Слуховете за няколко нови модела се оказаха верни и само преди няколко дни компанията обяви GoPro Hero 7 Black, GoPro Hero 7 Silver и GoPro Hero 7 White.

Hero 7 Black е флагманът на групата и е наистина уникален.

Снимка 379933

Източник: GoPro

GoPro може и да са спестили откъм нови режими на снимане и подобрения на изображенията, но пък определено знаят как да компенсират с различен тип екстри.

Невероятната дигитална стабилизация, с която са известни камерите на GoPro, е още по-добра с Hero 7 Black, благодарение на HyperSmooth технологията.

От компанията твърдят, че изображенията са също толкова стабилни, колкото, ако ползваме електрически гимбъл (стабилизатор). Горното видео е доста убедително в това отношение. 

HyperSmooth прави този модел GoPro подходящ и удобен за влогъри, като възможността за лесен лайвстрийм във Facebook също добавя към пакета от атрактивни екстри.

Снимка 379930

Източник: GoPro

За капак на всичко GoPro са добавили и още една нова функция - TimeWarp.

Камерите на GoPro отдавна поддържат TimeLapse формата, при който видеото представлява много статични кадри, събрани в последователност, пресъздаващи дълго действие в забързан и кратък клип.

TimeWarp функцията в новото Hero 7 Black създава още по-атрактивни клипове, в които кадрите не е нужно да са статични. Това е общо взето HyperLapse функцията на Instagram, но с променено име.

Eто пример за подобно HyperLapse видео, което не е снимано с Hero 7 Black.

За любителите на статични изображения, GoPro са внедрили SuperPhoto - казано накратко, това е подобрена HDR технология за по-ярки, качествени и реалистични снимки. 

Снимка 379932

Източник: GoPro

Камерата е толкова добра, че един от най-популярните Кейси Нейстат направи цяло видео за нея.

Hero 7 Black струва 399 долара, ако го поръчаме от сайта на компанията.

Но достатъчно за флагмана, нека хвърлим поглед и върху другите два нови модела на GoPro.

Hero 7 Silver е със 100 долара по-евтин вариант от Black модела, но пък няма HyperSmooth стабилизацията и поддържа само до 30FPS при 4K резолюция. Hero 7 Black снима в 4К режим с впечатляващите 60 кадъра в секунда.

Снимка 379935

Източник: GoPro

Hero 7 White е най-любителският и евтин вариант от трите нови камери, и това е отразено в цената му - само 199 долара. White заснема 1080р видео с 60FPS, печели от гласов контрол, тъч скрийн и общо взето същите функции, които притежава и Hero 7 Silver.

Снимка 379934

Източник: GoPro

GoPro пуска нова, по-евтина екшън камера

GoPro пуска нова, по-евтина екшън камера

Нека снимането започне сега

Трябва да признаем, че White действително е жестока камера за всеки прохождащ видео ентусиаст, предвид качеството и функционалността, които GoPro предлагат на тази цена.