Грипната епидемия вече почти е преминала, но след нея се задават нови изпитания за имунната система. При смяната на всеки сезон организмът ни претърпява промени и на физическо ниво. Те могат да се отразят в настроението, режима на сън или хранене, но най-вече в спад в имунната система. С настъпването на по-дълги дни започваме да си мислим, че пролетта е съвсем наблизо, но резките промени във времето от топли следобеди към студени вечери, появата на ветрове и неочаквани превалявания, се оказват пагубни за нашето здраве. Хубаво е при такъв климат както за предпазване от разболяване, така и при възстановяване и лечение, да подкрепяме имунната си система, за да се справим по-лесно и бързо с болестите.

Изключително подходящо е да се използват природни имунно стимуланти. Това се дължи на факта, че те съдържат комплекс от вещества, които спомагат усвояването едно на друго и предлагат по-широк спектър на действие. Една от най-добрите комбинации е ацерола (с много витамин C), ехинацея и селен. Това са съставките на Цегет+.

Цегет+ е изключителен продукт, заради специалния висококачествен фармакопеен екстракт от ехинацея. Ехинацеята влияе благоприятно на имунната система и естествените защитни сили на организма. Наличието на полифеноли и алкиламиди в Цегет+ засилва синергичния ефект, който притежава билката. Според стандартите на Американската фармакопея от 2018 година, новите директиви показват, че ехинацеята, която се използва за направата на билкови лекарствени средства или медицински изделия, трябва да е именно стандартизирана според наличието на полифеноли и алкиламиди.

Екстрактът от ехинацея в Цегет+ отговаря именно на тези изисквания, което осигурява отличния и бърз ефект на продукта. Допълнително екстрактът от ацерола съдържа голямо количество витамин C - това е изключително важен за организма витамин, защото организмът не го произвежда сам, освен това този витамин спомага укрепването на съединителната тъкан. При натуралния витамин С заедно със самата аскорбинова киселина се усвояват и цял микс от биофлавоноиди и други полезни вещества, които подобряват усвояването и допълнително подобряват имунитета.

Селенът е изключително важен за организма елемент. Селенът влиза в състава на глутатион пероксидазата - процес, който отговаря за обезвреждането на свободните радикали, което го прави мощен антиоксидант. Голяма част от държавите, в които селенът не се набавя лесно по естествен начин, приемат програми, за да го влагат в най-често употребяваните хранителни стоки, за да може населението да приема нужното количество от този жизнено важен елемент. България не е една от тези държави, затова можете да се доверите на Цегет+, за да си набавите селен. Допълнително този елемент има и благоприятен ефект върху имунната система.

Комбинацията от тези научнодоказано полезни натурални екстракти правят Цегет+ изключително полезен, както по време на зимата за предпазване от върлуващите вируси и бактерии, за по-лекото изкарване на грипни състояния, така и при възстановяването от тях. Подходящ е и при преходните сезони, когато е нужно време организмът ни да се климатизира към промените.
Цегет+ подобрява естествените имунни защити на организма и подобрява тонуса.
Цегет+ съдържа само висококачествени суровини.
Цегет+ не съдържа изкуствени продукти, оцветители, ароматизатори и консерванти!
Цегет+ няма установени странични ефекти в посочените дози.
Цегет+ е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години, както и от бременни след 3 месец от бременността или кърмещи. Цегет+ предлага сигурна защита за имунната система на цялото семейство.

Цегет+ е 100% натурален имуностимулатор за здрава имунна система!

Можете да закупите от аптеките без рецепта или онлайн на https://botanic.cc/products/ceget/.