Правителствените субсидии за петролната индустрия в САЩ трябва да приключат.

Това каза бившият вицепрезидент Джо Байдън на дебата.

Байдън атакува Тръмп за коронавируса

Байдън атакува Тръмп за коронавируса

Битката за Белия дом засегна и пандемията

Кандидатът на Демократичната партия заяви, че този ход ще спести милиарди долари с течение на времето и ще създаде милиони работни места в индустрията за електрически автомобили.

Джо Байдън добави, че не е привърженик на Новия зелен договор, защото е невъзможно САЩ да се откажат от всички невъзобновяеми енергийни източници до 2030 г.

Тръмп: Мирно ще предам властта, ако изборите са честни
Обновена

Тръмп: Мирно ще предам властта, ако изборите са честни

Байдън: Президентът е диктатор

Вместо това Байдън предложи преходен период и заяви, че планът му за околната среда може да се опише като "решаваща рамка".

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че председателят на камарата на Нанси Пелоси е причината за острите преговори между Белия дом и депутатите от Демократическата партия относно четвъртия пакет за стимулиране на коронавируса.

Джо Байдън намекна за легализация на марихуаната

Джо Байдън намекна за легализация на марихуаната

Позиция на демократите

"Тя не иска да го прави, защото смята, че това е лошо за нейния избор", заяви Тръмп. Той добави, че Пелоси греши, задържайки преговорите, тъй като американският народ е наясно, че демократите в Конгреса на САЩ са тези, които пречат на администрацията.

Държавният глава добави, че Белият дом е решен да пусне следващото облекчение преди изборите и призова депутатите да предложат законодателство, което той да подпише.