Вечерта на 9 март руските войски са обстрелвали с дронове Украйна. По-специално се съобщава за експлозии в Николаевска област, предава УНИАН.

Според началника на военното управление на град Снигиревск Иван Кухта по време на нападението в Павловския селски район на Николаевска област са били повредени електропроводи. Поради това са възможни прекъсвания на тока в близките села.

"Все още няма обаждания до службите за спешна помощ. Продължава работата по оглед на местата, където са паднали отломките, и идентифициране на възможни щети", добави той.

Към 02:30 ч. на 10 март атаката с дрон все още продължава.

В Одеса е обявена въздушна тревога

В Одеса е обявена въздушна тревога

За пореден път тази седмица взривове разтърсиха града

Цял ден Русия нанася удари по Донецка област. Един човек е загинал в резултат на вражески обстрел. Ранени са четирима жители на района, съобщиха от Главната прокуратура. По-специално, в резултат на атака срещу град Украинск, 29-годишна жертва беше откарана в болница с травми.

В Днепропетровска област руснаци убиха 16-годишно момче. 22-годишният му брат е тежко ранен. Пострадалият е с черепно-мозъчна травма, натъртвания и множество фрактури. Беше отбелязано, че той е в реанимация в тежко състояние.

Припомняме, че експлозии бяха чути и в Одеса.