Президентът на САЩ заяви на митинг в Уокеша, Уисконсин, че бившият президент Барак Обама е "бил шокиран", когато разбрал, че Джо Байдън е спечелил номинацията на Демократическата партия за президентските избори, предаде АП.

Обама обвини Тръмп за пандемията COVID-19 в САЩ

Обама обвини Тръмп за пандемията COVID-19 в САЩ

Нов спор в битката за Белия дом

Обама помага на "Сънливия Джо", защото бившият вицепрезидент не е в състояние да провежда митинги всеки ден, каза Тръмп на привържениците си. "Той е способен да прави само един митинг на всеки 3 до 4 дни", каза той, като добави, че самият той прави по няколко митинга на ден.

В Северна Каролина Тръмп посочи, че ще осигури бързо възстановяване от икономическите щети, причинени от мерките за борба с коронавируса, които са унищожили малкия бизнес и са оставили милиони хора без работа. Той каза, че Америка е близо до справянето с вируса.

Президентът на САЩ говори пред няколко хиляди застанали близо един до друг свои поддръжници на митинг на открито в Северна Каролина.

Байдън: Пенсилвания ще реши битката за Белия дом

Байдън: Пенсилвания ще реши битката за Белия дом

Щатът е ключов за демократите

Според Тръмп Обама се колебаел да подкрепи Байдън в кандидатурата му за Белия дом от много дълго време.

Ние не действаме като онези кратуни там с микрофона. Хората на Тръмп. Става дума за малко благоприличие, каза Джо Байдън в Пенсилвания. Той не пропусна да предупреди, че американците ги чака много тежка зима, ако няма промяна в политиката на Белия дом.