Столичният гранд Левски е много близо до привличането на нов футболист. "Сините" постигнаха договорка с опорния халф Абел Анисе, а официалното подписване на контракта между двете страни трябва да стане факт до края на седмицата.

ТОПСПОРТ научи, че Анисе е в нашата столица от няколко дни, през които е провел необходимата серия от срещи със Станимир Стоилов и президента Наско Сираков. Запознал се е и с условията на работа, които ще му предложи стадионът на "сините" и прилежащите тренировъчни игрища.

Емил Спасов: В Левски имаше искра, направиха спектакъл

Емил Спасов: В Левски имаше искра, направиха спектакъл

"Тимът показа добър облик"

Освен по работа, Анисе е използвал престоя си в София, за да се види и със стари приятели, сред които бившият нападател на Витоша (Бистрица) - Пол Отофе.

Припомняме, че националът на Мадагаскар е без договор, след като разтрогна своя договор с Лудогорец. Африканецът не попадаше в плановете на Валдас Дамбраускас и реши да потърси ново предизвикателство в своята кариера.

Абел Анисе вече е играл под ръководството на Станимир Стоилов в Ботев (Пд). Има и доста мачове за ЦСКА, но към този момент това едва ли ще е проблем за обединената "синя" публика. Той ще трябва да запълни липсата на халф с типично дефанзивни функции, с каквито разполагаше освободеният от тима Симеон Славчев. 

Очаква се новото попълнение на "сините" да спори за място в стартовите 11 с Андриан Краев.

"София Запад" брани "Ултрас Левски" на "Лаута"

"София Запад" брани "Ултрас Левски" на "Лаута"

Вижте подробности