Черно море и Левски се изправят в 19:45 часа на "Тича", в единствения неделен двубой у нас от програмата на 23-ия кръг в efbet Лига.

По традиция двата тима винаги предлагат оспорвани мачове и днес едва ли ще направят изключение. Залогът е запазването на надеждите за място в топ 6, като варненци са в по-добра позиция.

Те заемат седмото място във временното класиране с 29 точки, изоставяйки на пет от шестия ФК ЦСКА 1948, но имат и мач по-малко.

Левски върви осми с 27, но има много трудна програма до края на редовния сезон, която включва мачове с Локомотив (Пловдив), Лудогорец и ЦСКА.

Левски няма да бърза с Боби Цонев

Левски няма да бърза с Боби Цонев

Той надали ще бъде рискуван и в останалите три срещи от редовния сезон

При успех днес варненци ще могат да се похвалят с два поредни успеха над Левски, което не се е случвало никога в историята на сблъсъците помежду им.

Наставникът на домакините Илиан Илиев няма големи проблеми със състава.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Левски следи защитник на Берое

Левски следи защитник на Берое

Ще бъде алтернатива на Файсал Рерас

Левски пристига с много трудности във Варна. Столичани ще бъдат без треньора си Славиша Стоянович, който се възстановява от заразяване с коронавирус.

Аут поради контузии са централните защитници Начо Монсалве и Ребин Сулака. Здравко Димитров също не е възстановен. Отборът ще бъде воден от Живко Миланов, който вече влиза в тази роля при загубата от Лудогорец с 0:1.

На теория варненци са фаворити, а и успехът ще има по-висока цена за тях заради възможността да попаднат в първата шестица.

Левски обаче е доказвал, че не е лесен съперник независимо от моментното си състояние.

Станислав Тодоров ще ръководи Черно море - Левски

Станислав Тодоров ще ръководи Черно море - Левски

Георги Димитров ще реферира столичен сблъсък