Наставникът на Левски Георги Дерменджиев смята, че две фатални грешки в защита са коствали загубата на тима от Лудогорец. Опитният специалист не бе никак доволен от провокацията на Козмин Моци, която внесе сериозно напрежение в дербито.

Проявата на Моци, която "възпламени" дербито между Левски и Лудогорец

Проявата на Моци, която "възпламени" дербито между Левски и Лудогорец

Румънецът провокира Сектор "Б"

"Един равностоен мач. Добре го започнахме и имахме ситуации, но трябваше по-правилно да ги изиграем, за да отбележим гол. Доволен съм от играчите - имаше желание, имаше мотивация, но загубихме заради две грешки, които доведоха до 2 гола за Лудогорец", каза Дерменджиев пред "Диема".

"Отдавна съм казал, че играем мач за мач и всички ще играем за победа. Така беше и днес. Наистина тези двубои са важни, но виждате младите момчета, които влязоха. Така те се каляват".

Фен на Левски се прочу - проби тунела на националния стадион!

Фен на Левски се прочу - проби тунела на националния стадион!

Искаше Моци, но попадна на полицията

"Не ни достигна това, че направихме грешки в двете фази. В атакуващ план имахме 3 или 4 ситуации, които трябваше да ги изиграем по-добре. В защита допуснахме неточности, които бяха фатални. Никога не съм коментирал съдиите. Има кой да ги оценява тях. Мен ме интересува спортно-техническата част и моят отбор. Ситуацията с Горанов? Компетентните органи ще коментират".

"Нахлуването на феновете? Това нещо не трябва да се получава. Ние сме хората, които на зеления терен да покажем майсторство. Трябва да играем с достойнство, независимо дали печелим или губим. Ние трябва да показваме уважение към феновете, които живеят с този отбор, подкрепят го. За мен тази провокация беше неправилна".

"Включването на младите беше на прилично ниво. Това са мачове, изискващи много голяма концентрация. Те имат футболни възможности да се развиват".

Беше ли ощетен Левски от Ивайло Стоянов?

Беше ли ощетен Левски от Ивайло Стоянов?

Спорно решение в дербито