Илиана Раева написа емоционална публикация след триумфа на Левски за Купата на България. След победата над ЦСКА тя се преклони пред Станимир Стоилов.

Ето какво написа съпругата на Наско Сираков:

Левскарите "поляха" Купата, Кордоба най-деен в купона

Левскарите "поляха" Купата, Кордоба най-деен в купона

„Сините“ празнуваха в популярно столично заведение

С огромно удоволствие наблюдавам работата на Мъри от самото начало. С огромно удоволствие слушам разборите им с Наско по телефона след всеки мач, понякога стигащи повече и от час. Да си велик треньор е специална дарба. Изискват се толкова много неща ...

Да разбираш материята, да си педагог, за да успяваш да научиш състезателите, да си психолог, за да знаеш как да реагираш във всеки момент. Да си мотиватор, защото мотивацията е толкова важна в спорта. Да си анализатор, който не пропуска важния детайл за успеха или неуспеха. Да си адекватен на времето, на което са подвластни състезателите и да знаеш как да се намесваш, за да държиш правилно юздите. Да си в час с еволюцията на спорта и да се адаптираш бързо... и още, и още... Изисква се смелост, постоянство и интелект! Да знаеш да комуникираш с многобройните хора около себе си, да знаеш с кого да работиш и да пресяваш полезните и нужните от плявата и ненужните.

Е, Мъри е съвкупност от всичко това! Затова е велик треньор! Ще кажете : Е, една купа...

Да, ама в какъв момент, при какви обстоятелства?!

Мъри е явление в българския футбол като треньор. Когато Наско го убеди да се завърне, написах, че е бялата лястовица в българския футбол. Преди няколко часа той доказа тези мои думи.

Днес след победата силно го прегърнах, целунах и му казах, че много го обичам. Защото обичам много такива велики професионалисти".

Купата за тях е чест!

Купата за тях е чест!

Няма граница за "сините" мечти