Приоритет на този етап на новия треньор на Левски Петър Хубчев е привличането на нови играчи на три позиции. Това централен защитник, плеймейкър и нападател, пише "Тема спорт". 

Нещата в центъра на отбраната не са добре. Тимът разполага с Нуно Рейш, Деян Иванов, Холмар Ейолфсон и Томислав Папазов. Първите двама завършиха сезона като титуляри. 

Исланският национал се възстановява от тежка травма и ще му трябва още малко време, за да е напълно готов. Папазов е на 17 години и на него ще се разчита само в краен случай. 

Новият наставник на "сините" държи да бъде привлечен плеймейкър. Хубчев много харесва Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), но трудно ще успее да го убеди да се премести на "Герена". Ако бъде привлечен такъв играч, то най-вероятно тимът ще се раздели с Давиде Мариани. Швейцарецът е един от най-скъпоплатените в отбора. 

Наложително е и взимането на централен нападател. Столичани освободиха Серджиу Буш, Ривалдиньо и Луан Виана. Така в отбора остават само Станислав Костов и Валери Божинов. 

На "Герена" се оглеждат още за вратар, бек и крило. Николай Михайлов подписа нов договор със "сините", а от клуба разкриха, че искат да му намерят и реален конкурент под рамката.

Хубчев отхвърлил дузина играчи на Бекали, румънецът отстранен от трансферите в Левски

Хубчев отхвърлил дузина играчи на Бекали, румънецът отстранен от трансферите в Левски

Новият треньор на "сините" и Павел Колев работят по селекцията на "Герена"