ТОПСПОРТ предоставя ексклузивна възможност на своите потребители да проследят документалната кореспонеция между ПФК Левски и руския бизнесмен Дмитрий Косарев, предложил на "сините" 10 милиона евро, с които клубът на практика да бъде спасен!

На вашето внимание, както вече обещахме, предлагаме сигнала, подаден от Косарев до Прокуратурата, във връзка с (по думите му) "некомпетентното управление на ПФК Левски, от страна на Спас Русев и неговия екип", който води един от грандовете във футбола ни към "сигурен фалит".

Дмитрий Косарев ексклузивно за ТОПСПОРТ: Спас Русев ми предложи партньорство в Левски!

Дмитрий Косарев ексклузивно за ТОПСПОРТ: Спас Русев ми предложи партньорство в Левски!

"Той може да влезе в затвора!"

Също така ви показваме нагледно какво включва друг подаден от Косарев сигнал - до Комисията за защита на конкуренцията, отново касаещ Спас Русев и управлението му в Левски.

Как се предлагат 10 милиона евро за спасението на Левски, как се приема това предложение от Надзорния съвет на футболния ни клуб и всякакво възможно тълкуване на предложената ни документация, която предоставяме на вашето внимание, оставяме на вас - потребителите на ТОПСПОРТ!

ЕКСКЛУЗИВНО! Дмитрий Косарев пред ТОПСПОРТ: Спас Русев е мизерен измамник, вкарва Левски в незаконна схема, от която няма връщане!

ЕКСКЛУЗИВНО! Дмитрий Косарев пред ТОПСПОРТ: Спас Русев е мизерен измамник, вкарва Левски в незаконна схема, от която няма връщане!

"Предложих на клуба спасение и ще спазя думата си!"

Отговорът на Надзорния съвет на Левски до офиса на Дмитрий Косарев, в резултат на предложените първоначално от руския бизнесмен 10 млн. евро:

Снимка 286702

Реакцията от НС на ПФК Левски


ДВАТА ОТГОВОРА НА КОСАРЕВ:

Снимка 286703

Отговорът на Косарев

Снимка 286704


СИГНАЛЪТ ДО ПРОКУРАТУРАТА:

Снимка 286705

Сигнал до Прокуратурата

Снимка 286706


СИГНАЛЪТ И ДО КЗК:

Снимка 286709
Снимка 286708


Както подчертаваме всеки път
: Предвид сериозността и значимостта на част от твърденията и предложената информация, ТОПСПОРТ предоставя възможност на господин Спас Русев да установи контакт с нашата медия, пред която да изложи своята позиция по наложените за разискване теми и създали се казуси.

Задачата на средствата за масова информация е именно това - предлагането на различните възможни и налични гледни точки по даден въпрос, в случая засягащ редица интереси, а не заемането на страна по него. Тълкуването на писаната реч пък е по-скоро предмет за разглеждане от страна на философията и психологията.