Бившият нападател на Лудогорец Жуниньо Кишада продължава да сменя отборите и на 36-годишна възраст. Опитният голмайстор беше представен като ново попълнение на Атлетико Сеарензе, който се опитва да оцелее в Серия С, съобщава вестник Diario do Nordeste.

Кишада игра в Разград в периода 2011-2018 година, в които вкара 34 гола в 132 мача. Високият едва 172-сантиметра нападател е бил шест пъти шампион на България, два пъти е вдигал Купата на страната над главата си. Завинаги обаче ще остане в историята на Лудогорец с гола си за крайното 3:3 срещу Лацио (Италия) в турнира Лига Европа, който се оказва и решаващ за класирането на осминафинал в турнира.

Той подписа договор с Атлетико Сеаренсе до октомври, което е и край на първенството Серия С. Жуниньо Кишада продължава да подобрява физическата си форма и няма да се излезе срещу Ботафого-ПБ в неделя (19-и юни) на "Естадио Алмейдао" в град Жоао Песоа.

Атлетико Сеарензе в момента е на предпоследното 19-о място в третото ниво на бразилския футбол с 9 точки от 10 мача. Флореста, Алтош и Конфианса са пред тях с по 10 пункта.