Капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков смята, че победата на неговия тим над Левски е била напълно заслужено. Той донякъде оправда своя колега Козмин Моци за изпълненията му в края на мача, защитавайки го с тезата, че цял мач е бил псуван от феновете на съперниковия отбор.

Стоев: Моци не трябваше да прави така, ще си поговорим

Стоев: Моци не трябваше да прави така, ще си поговорим

"Нормално е да имаме по-големи шансове за титлата от ЦСКА"

"Мисля, че заслужено спечелихме. Допуснахме някои грешки в началото на мача. По-добрият отбор сме, но искам да изкажа поздравления и към тях, защото имаха доста кадрови проблеми, но на мен много ми харесаха техните млади момчета", посочи капитанът на Лудогорец.

"Важното е, че спечелихме. Има още доста мачове. Левски имат добър отбор, но мисля, че ние сме най-добрият в първенството и разполагаме с най-добрите футболисти. И двата тима искаха да спечелят днес. Имаше сблъсъци и единоборства, но смятам, че всичко бе в рамките на нормалното", каза той, а после бе помолен да коментира ситуацията със своя съотборник Козмин Моци, който вкара гол и го отпразнува пред феновете на Левски, за което бе изгонен.

"Мога да кажа само, че Моци бе провокиран от първата минута и беше обиждан. Той е голям човек и може да си направи равносметка как трябва да се държи, а нашият отбор е зад него".

Кешеру: С напрежение или без, ние сме Лудогорец и винаги побеждаваме

Кешеру: С напрежение или без, ние сме Лудогорец и винаги побеждаваме

"Труден мач, както винаги срещу Левски"