Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира успеха на тима срещу Левски с 2:0 в двубой от 29-ия кръг на Първа лига.

Проявата на Моци, която "възпламени" дербито между Левски и Лудогорец

Проявата на Моци, която "възпламени" дербито между Левски и Лудогорец

Румънецът провокира Сектор "Б"

"Постигнахме победата с много воля и характер. Знаехме, че ще е много труден мач. В последните три мача не съумяхме да вкараме дори гол, днес ни беше важен мач от психологическа гледна точка, за да се успокоят футболистите и да покажат способностите си. Беше много важен мач, както казах".

"Трудно ми е да кажа с какво сме били по-добри - контролирахме по-добре топката, създадохме ситуации, които можеха да решат мача по-рано, не допуснахме ситуации пред нашата вратата, имаше известен баланс. Хубаво е, че реализирахме две попадения".

"Футболът е направен за феновете, какви са били причините, те си знаят. Футболът е за забавление, винаги ще се намери някой да е недоволен, винаги. Винаги може да намериш нещо, в което да се вторачиш и да не си доволен. Футболът трябва да е забавление за всички - от хората на терена до тези по трибуните", добави Стоев.

Беше ли ощетен Левски от Ивайло Стоянов?

Беше ли ощетен Левски от Ивайло Стоянов?

Спорно решение в дербито

"Моци не трябваше да прави така, да се радва пред чуждата агитка. Ще си поговорим с него. Чак по-специален разговор няма да има, в европейския и световния футбол има такива неща, който не е играл футбол, той знае какво е израз на радост. Не го оправдавам де, трябваше да се зарадва нормално".

"След като водим с три точки пред ЦСКА, нормално имаме по-големи шансове. По-трудно ще е, но дайте да говорим след месец, за да не предизвикаме съдбата. Имаме една сериозна конкуренция, това бих казал", заяви специалистът след дербито.

Дерменджиев: Отдавна съм казал, че играем мач за мач

Дерменджиев: Отдавна съм казал, че играем мач за мач

"Загубихме заради две грешки"