Голямата звезда на Лудогорец - Джоната Кафу генерира все по-голям интерес към своето име. Бразилецът даде обширно интервю пред спортната библия на Италия - "Кориере дело Спорт", където призна, че през лятото е бил много близо до трансфер в Лацио.

Кафу обаче не бърза да напуска сегашния си клуб, желаейки да остави значима следа в Лудогорец. Голаджията допълни, че от услугите му се интересува и клуб от Англия.

"Клубът ми винаги се вслушва в това, което мениджърът ми има да каже, което е супер. През лятото разбрах, че е имало разговори с Лацио, но не се е стигнало до споразумение. Това е велик клуб от велико първенство, но не трябва да забравяте, че името ми циркулира и в Англия."

"Калчомеркато" твърди: Лацио дава 12 млн. евро за Кафу още тази зима!

"Калчомеркато" твърди: Лацио дава 12 млн. евро за Кафу още тази зима!

Страховит трансфер е на път да промени историята на българския футбол

"Сега обаче съм в много важен за мен сезон, първият ми в евротурнирите. Искам да оставя следа с Лудогорец, защото тук веднага се почувствах у дома, в отбора всички сме като едно семейство."

"И все пак, за мен би било огромна крачка напред да заиграя в Лацио, но не мога да кажа нищо от сега. За бъдещето ми трябва да говорите с агента ми, аз се чувствам добре тук. Но може и да се стигне до мой трансфер през януари", заяви Кафу пред "Кориере дело Спорт".