Александър Сиди води в Пловдив, Борис Ячев води листата на "Българските патриоти - ВМРО, Воля" и НФСБ" в Пловдив-област, съобщиха от НФСБ.

Двамата регистрираха днес листите с кандидати за народни представители в 16 и 17 МИР за изборите на 11 юли.

"Тръгваме със заявката за стабилно патриотично присъствие в следващото 46 Народно събрание - амбицията ни е да спечелим по два мандата в града и в областта", заяви преди регистрацията Борис Ячев.

"При нас шоумени няма - те са в други листи", каза Ячев за кандидат-депутатите.

ЦИК заличи регистрацията на коалиция "Средна европейска класа"

ЦИК заличи регистрацията на коалиция "Средна европейска класа"

Те няма да участват в изборите на 11 юли

Общинските съветници от Карлово Андон Андонов (НФСБ) и Светлозар Янков (ВМРО), Стефан Аксиев - общински съветник от ВОЛЯ в Пловдив и Милко Милков от НФСБ в Асеновград, бившият кмет на Марково Пламен Кабаков са сред кандидатите на патриотичната формация в Пловдив-област.

Пловдивският общински съветник Костадин Гаров, Недко Кузманов, пловдивският районен заместник-кмет Павел Милушев, строителният предприемач и общински съветник Владимир Кисьов са в листата на патриотичната коалиция след водача Александър Сиди в Пловдив-град.

На въпрос за бъдещи коалиции Александър Сиди каза: "Категорично не сме и няма да бъде патерица на ГЕРБ". Той призова хората да гласуват с разум, а не с омраза.