Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов захапа Корнелия Нинова в Партийния дом след вчерашния ѝ въпрос бил ли е Антон Хекимян негова къртица в bTV. 

Днес Борисов натърти колко избори загубила Нинова и до какво състояние довела партията. Според него bTV работела срещу ГЕРБ. Хайде сега, стига, призова лидерът на ГЕРБ и отрече с номинацията на журналиста да подарява кметската битка в София на Васил Терзиев. А Хекимян бил ведър, интелигентен, по думите на бившия премиер.

Срастването на ДС, властта и парите е много опасно, предупреди Борисов и изрази убеденост, че Хекимян може да победи още на първи тур.

Антон Хекимян - уговорен мач или отчаян ход на ГЕРБ

Антон Хекимян - уговорен мач или отчаян ход на ГЕРБ

Друга голяма фигура на ГЕРБ не би тръгнала на местните избори, смята политолог

Иначе е притеснен от изказването на Асен Василев, че на втори тур няма да подкрепят ГЕРБ и попита от кого чакат подкрепа в НС. Указанията му са на втори тур ГЕРБ да дадат рамо на Терзиев. В противен случай след вота да си търсят подкрепа от друг.

С тяснопартийна кандидатура ГЕРБ нямало да спечелят. А че между свободата на словото и политиката няма връзка, даде за пример Илияна Йотова и Елена Йончева. Хората избират, констатира Бойко Борисов.

Много неопитни хора влизали в политиката, по думите му. Той даде за пример себе си като кмет.

Руската църква трябва да бъде отворена, по мнението му. Борисов изрази надежда службите да са имали достатъчно надеждна информация за шпионите.

ПП за Хекимян: Екзотика, оставаме уверени сме в успеха си

ПП за Хекимян: Екзотика, оставаме уверени сме в успеха си

Васил Терзиев разполагалсъс страхотен екип