Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова е изненадана от ролята, която й се приписва в 47 парламент. Пред медиите в кулоарите тя коментира статуса на напусналата Възраждане Елена Гунчева, че често е била в стаята на хората на Костадин Костадинов.

Някои народни представители ме обвиняваха, че сформирам нови коалиции с постове и снимки във Фейсбук, други твърдят, че заради мен напускат НС, коментира Атанасова. Като председател на ПГ тя е длъжна да контактува с колегите си от останалите групи. Тук е мястото да се водят разговори по най-различни теми, които са от дневния ред и от работата на парламента, и от дневния ред на българското общество, подчерта Атанасова.

Тя е изненадана от тълкуванието на Гунчева. Относно коалициите шефката на депутатите от ГЕРБ изтъкна, че за Северна Македония ще има нова коалиция- ПП,ГЕРБ,ДПС. Имало координация по това гласуване, защото за ГЕРБ най-важни били евроатлантическите ценности. Всички други внушения и размишления са твърде елементарни, категорична бе Атанасова.

Костадинов притеснен за здравето на Елена Гунчева

Костадинов притеснен за здравето на Елена Гунчева

Той отхвърли обвиненията й