"Възраждане" определи периода на управлението на Кирил Петков като безвремие, време на илюзии и фарс. Това стана ясно от заключителната декларация на Костадин Костадинов от парламентарната трибуна. Стремежът за власт и комисионни направил бързо четворната коалиция тройна, по думите му.

Жаждата за власт изложи на риск физическото оцеляване на всички българи, подчерта той. Едни корумпирани замениха други корумпирани, заяви още Костадинов. Мнозинството в парламента дойде със заявка, която не бе изпълнена, по думите му.

Лидерът на "Възраждане" каза още, че редица негови Законопроекти не са намерили място в дневния ред на законодателния орган. Осъждаме ви за това, че повечето българи живеят като бягащи от война в собствената си страна, смята Костадинов. Газ няма, изтъкна той и предупреди, че трябва да се преговаря с Руската федерация. Бедните станаха още по-бедно, по мнението му. Бизнесът също изнемогвал, увеличавала се цензурата в медиите.

По класически американски модел се закривала държавата, убеден е лидерът на "Възраждане". Потопихте държавата с криза, изтъкна той и се закани партията му да не позволява унищожение на страната.

Костадинов: БСП са патерица на „Възраждане“, няма да влязат в следващото НС

Костадинов: БСП са патерица на „Възраждане“, няма да влязат в следващото НС

Той предрече тежки времена на "Позитано" 20