Лидерът на "Атака" Волен Сидеров чака да го убедят да се кандидатира за кмет на София. Това стана ясно от думите му в кулоарите на парламента. "Когато човек си прави планове, Господ много се развеселява, защото всичко е в ръцете на Господ Бог", - така Сидеров отговори на въпроса дали слиза в битката за столицата.

Сидеров все пак не изключи тази възможност. Атакистът посочи, че когато се позволява да има гей-паради, трети пол и да има родител 1 и 2 и да се учат децата, че те могат да избират своя пол и да се предлага Стратегия за детето, значи че си паднал в капана на джендърството. 

И Каракачанов надъхан на гей парада

И Каракачанов надъхан на гей парада

Прави се гей-парад, а цяла Европа е в безпътица, недоумява Каракачанов

Този капан се подготвя отдавна, той ще влезе в Народното събрание, ако няма кой да оказва съпротива, да се бори с това, джендърството ще бъде прието, притеснява се Волен Сидеров.

Според него гей парадите трябва да се правят на Витоша, не в центъра на София. Тези хора, които искат моята кандидатура, са хора, които държат на традиционното семейство и казват, че само аз ще се справя това, разкри лидерът на "Атака". 

ПП "Възраждане" вижда "топла връзка" между Истанбулската конвенция и Стратегията за детето

ПП "Възраждане" вижда "топла връзка" между Истанбулската конвенция и Стратегията за детето

Националната стратегия била по-нова версия на Конвенцията

Това (налагането на трети пол - б.р.) не е маловажен проблем, каза Сидеров. Защо евродепутатът Ангел Джамбазки (от ВМРО) подкрепи Истанбулската конвенция, а тук се прави на мъж пред българските медии, пита националистът. Той се заяде с Джамбазки, че се кандидатира за всичко и сигурно и за патриарх щели да го издигнат (ако има такава възможност - б.р.).

Волен Сидеров тиражира в медийното пространство абсолютно груби, арогантни лъжи, веднага отговори Искрен Веселинов от ВМРО. Той е изненадан от раздвоението на личността у Сидеров.

Разбирам личното озлобление, неговото чувство за неоцененост може би, но в края на краищата всичко е функция на делата, които ние извършваме, изтъкна заместник-председателят на ВМРО. Мога да изпитвам леко съчувствие към него, но не мога да търпя в медийното пространство да се тиражират абсолютно груби, арогантни лъжи, заяви още депутатът.