"Затова ги дразним - защото няма какво да покажат. Искат оставка, но не знаят какво да се прави. Ако имаше подготвени хора с удоволствие бих им оставил да управляват.Ще видите в следващите месеци как ще се развие кризата по света. Действаме здраво и не им обръщаме внимание."

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в първия по рода си възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания, който се намира в село Опицвет. Заедно с него е и вицепремиерът Томислав Дончев.

Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е по улиците и иска оставка, намериха си и водач. И това ми дава основние да считам, че не трябва да им се даде оставката, подчерта премиерът.

Борисов обяви време за промяна
Обновена

Борисов обяви време за промяна

Премиерът написа това под новата си профилна снимка във Фейсбук

При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще, изтъкна още Борисов. 

Съоръженията са изградени с помощта на дарители, сред тях е и футболистът Стилиян Петров. Той е дарил парите от бенефисния си мач за построяването му.

"Станало е прекрасно. Стилиян Петров е добър човек", каза министър-председателят.

В центъра има условия за спорт, плувен басейн и всички удобства, за да бъдат децата със семействата си.

Новопостроеният възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания в община Костинброд е третият подобен в Европа. Изграждането му започва през 2018 г, като за целта са предоставени 3 млн. и 700 хил. лв. по Програмата за развитие на селските райони и е получена безвъзмездна помощ от община Костинброд в размер на 750 хил. лв. Устойчивостта на проекта е гарантирана и благодарение на финансиране по линия на Норвежката програма.

Центърът включва седем къщички, в които ще се настаняват семейства, хотелска част, спортен център, столова, кухня и зали за занимания. Общият му капацитет е за 40 души. В базата е изграден и параклис. 

След това премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на магистрала "Европа" и заяви, че до средата на ноември ще открият първата част на магистралата.

Борисов 4 - "Сървайвър" и какво ще стане?

Борисов 4 - "Сървайвър" и какво ще стане?

Политическа прогноза на Аналитична мрежа SOPHIA