"Време за промяна!". Това обяви премиерът Бойко Борисов под новата си профилна снимка във Фейсбук.

Двусмисленото послание е придружено от стотици разнопосочни коментари на потребители, тъй като не става ясно дали то е свързано единствено със смяната на снимката или с политическата ситуация в страната.

За последно министър-председателят смени профилната си снимка през март, когато добави банер с хаштаг Stayhome, призоваващ хората да останат по домовете си, за да спре разпространението на коронавируса. Преди това Борисов обнови снимката на профила си във Фейсбук през 2016 г.

Днес Министерският съвет проведе онлайн заседание за пореден път в епидемичната обстановка, обявена до края на септември месец. Едновременно с това премиерът Борисов отново тръгна на разходка из страната, придружаван от вицепремиера Томислав Дончев. Днес премиерът е на посещение в изграждащ се нов детски център.

Борисов 4 - "Сървайвър" и какво ще стане?

Борисов 4 - "Сървайвър" и какво ще стане?

Политическа прогноза на Аналитична мрежа SOPHIA

Искат оставка, но не знаят какво да се прави. Ако имаше подготвени хора с удоволствие бих им оставил да управляват", обаче каза Борисов. Той отново предрече икономическа криза.

По думите на Борисов в момента мафията иска да свали правителството, а протестиращите са си намерили и водач. "Хазарт, контрабанда, всичко е по улиците и иска оставка, намериха си и водач. И това ми дава основание да считам, че не трябва да им се даде оставката, обясни премиерът, без да посочва име на въпросния водач.

Борисов: Мафията иска да свали правителството, но не им обръщаме внимание
Обновена

Борисов: Мафията иска да свали правителството, но не им обръщаме внимание

Ако имало подготвени хора с удоволствие би им оставил да управляват