Транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за провеждане на изборите. Това предложи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар пред журналисти Партийния дом. Защо предлага Гвоздейков - защото бил учредител на "Продължаваме промяната" и бил тяхно партийно знаме.

Безспорно честен човек, така всички ще са спокойни, аргументира се Бойко Борисов. Това е моето мнение, допълни той. Ако Гвоздейков се договори с ПП-ДБ, щяло да стане като на предишните избори - ала бала, както каза лидерът на ГЕРБ.

Много хора, които са видели как от ПП-ДБ са се възползвали от властта, са се отдръпнали от формацията - така Борисов коментира последните социологически проучвания, които отчитат сериозна преднина на партията му.

Маркет Линкс: Близо половината българи са разочаровани от политическата ситуация у нас

Маркет Линкс: Близо половината българи са разочаровани от политическата ситуация у нас

Пет партии влизат в парламента, ако изборите бяха днес

Днес той очаква да се навакса много в сферата на отбраната, енергетиката и финансите. Борисов изрази надежда шефовете на проходните администрации да дадат всичко от себе си да наваксат събираемостта на приходите.

Не познавам Паскал, подчерта той. Паскал, докато бяхме ние, се криеше в чужбина, заяви Борисов и посочи, че не го е заложил, за да го остави на Бойко Рашков или както изтъкна:" И той някой да хване".

Приомняме, че Никола Николов - Паскал е обвинен за участие в организирана престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи, заедно с ексшефката на Митниците Петя Банкова, Марин и Стефан Димитрови.

Познава ли Миро Тигъра от СДВР контрабандиста Паскал?

Познава ли Миро Тигъра от СДВР контрабандиста Паскал?

Ексшефът на МВР Иван Демерджиев и зам.-директорът на СДВР Мирослав Данаилов в задочен спор