БСП и ГЕРБ се скараха за бедствието в Брегово. Червените обвиниха премиера, че е забравил хората там. Очаквано герберите защитиха лидера си. Община Брегово е наказана от кабинета, защото там ГЕРБ никога не е печелил избори, започна Филип Попов от БСП.

Смята, че правителството не може конюнктурно да разделя хората от различните общини. За съжаление го прави по най-безпардонен и уродлив начин, подчерта червеният депутат. Прави го, защото в община Брегово ГЕРБ никога не е печелило избори, заподозря Попов.

Бюрото на БСП заседава в помощ на Брегово
Обновена

Бюрото на БСП заседава в помощ на Брегово

Социалистите търсят дългосрочно решение на проблема с наводненията в района

Може би там според г-н Борисов живеят друга категория хора, по-малко граждани, по-малко европейци, коментира червеният депутат. Не се отнасяйте към българите там като към лош материал, те са достойни, четни и смели българки граждани, обърна се социалистът задочно към Бойко Борисов.

БСП си прави кризисен пиар, скочи веднага Владимир Тошев от ГЕРБ. Във Видинско работят кризисните щабове в областта и общините, където е необходимо. В момента се решават проблемите по отводняването на подпочвените води, допълни Тошев.

МОСВ предупреждават за повишени нива на реките

МОСВ предупреждават за повишени нива на реките

Отбелязваме Световният ден на водата с мотото "Отговорът е в природата"