Червените уличиха в изборни манипулации ГЕРБ в Галиче. Кирил Добрев припомни, че са проведени частични избори в девет населени места.

Схемата "мама, татко и аз" започва да работи по малките населени места, подчерта социалистът. Той разкри схема за манипулиране на вота в Галиче, където баща на депутат от ГЕРБ е член на СИК.

БСП и ГЕРБ на балотаж за кметския пост в Галиче

БСП и ГЕРБ на балотаж за кметския пост в Галиче

Изборният ден приключи при 61 % избирателна активност

"Така и решил, че към 17.30 изборите са приключили, отваря се урната и се броят гласовете. В протоколите е записано, че изборите приключили в 20:00. Това е грубо нарушение на Изборния кодекс", изтъкна Кирил Добрев. Галиче е олицетворение на това как ГЕРБ правят избори, недоволен е той.

Шапка им свалям, заяви той. Масово с подвижна секция е гласувано на тези избори в Галиче. БСП са сезирали прокуратурата за изборната измама.

Село Галиче избира кмет

Село Галиче избира кмет

Местни избори в още 7 населени места днес

Красен Кръстев Георгиев е народният представител, а Георги Кръстев Георгиев е депутатският татко, уличен от червените.

Галиче вече може да се избере нов кмет

Галиче вече може да се избере нов кмет

ВАС премахна окончателно Ценко Чоков като кмет на Галиче

Червените не са притеснени от това, че ГЕРБ искат оставката на Таско Ерменков. Официална позиция на БСП нямаме, коментира още Кирил Добрев, който е провел обаче личен разговор с партийния другар.

Кирил Добрев коментира, че в поста на Ерменков във фейсбук имало само въпроси. Ерменков бил сезиран от Столична община за качеството на водата. ДАНС и МВР имали данни от две седмици. Ако нямало подобни въпроси, според Кирил Добрев, нямало да се знае за проблема с водата на Хасково и Първомай. Всеки може да иска оставката на всекиго, живеем в свободна държава, коментира Кирил Добрев.

Утре левицата щяла да се събере и да обсъди казуса.