Разделението на ляво, дясно е важно, но първо трябва да можем да дишаме, пием и ядем. Това обяви юристът и преподавател от СУ "Св. Климент Охридски" доц. Кристиан Таков. Той е един от учредителите на партията на Христо Иванов "Движение Да, България".

Отвоюването на държавата от мафиотския плен – топ цел за Христо Иванов
Обновена

Отвоюването на държавата от мафиотския плен – топ цел за Христо Иванов

Избраха го за председател на партията "Движение Да, България"

"Благодаря за непоносимостта към злото, нетърпимостта към корупцията", обърна се той към учредителите. "Нека идеите ни бъдат красиви", пожела той.

"Ние плашим гаргите, че ще стигнем до Терминал 2, а някои хора не могат да стигнат до съседното село, за да вземат лекарството, от което се нуждаят", коментира доц. Таков.

По думите му, вместо да плашим гаргите, трябва да си спомним за солидарността. Но не да вземем от работещия и да дадем на крадливия. "На мен ми се иска да счупим ръцете на крадливия, който краде от отрудения", посочи юристът и допълни, че едва тогава да помислят за социални политики.

Мануела Малеева никога не си е представяла, че ще стане партиен член

Мануела Малеева никога не си е представяла, че ще стане партиен член

Вярва, че ще успеят в борбата с корупцията

Доц. Таков направи паралел, като изтъкна, че над входа на българското училище е пишело "Помогни ми да те възвися", а в днешно време училището раждало "уродства". Произвеждало безропотни консуматори на сутрешни блокове, гласове на референдуми, от въпросите на които нищо не се разбирало.