"ДПС е бацил - където влезе, не излиза". Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборна среща в с. Кочан снощи.

"На тези избори ДПС ще получи над 500 000 гласа, но ще дойде време, когато партията ще има над 1 милион избиратели - и българи, и турци, и роми, и евреи, и това е моята мечта", каза още той.

Доган заяви, че ДПС трябва да стане партия на различни етноси, за да се превърне в гарант за сигурността на държавата: "В последните 10-12 години ние инвестираме в младите хора и те виждат в ДПС сигурност, защита и перспективи за развитие".

В последните 10-12 години ние инвестирамев младите хора и те виждат в ДПС сигурност, защита и перспективи за развитие, каза Доган. "ДПС е бацил - където влезе, не излиза", заяви той.
Според него кампанията срещу ДПС е станала запазена марка на всички партии.

Той поиска от избирателите в района на Шумен 30 000 гласа на предстоящите избори. Крайно време е Шумен да прескочи границата от 30 000 гласа, а ако минете тази граница, съм убеден, че след това ще имате потребност и от кмет на ДПС в Шумен, каза Ахмед Доган.

В мен е концентрирана властта, не е във вашите депутати, искам да го знаете това нещо. Аз съм инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата, казва Ахмед Доганв разпространено в интернет изказване.

По-късно днес лидерът на ДПС продължи с политическите си коментари. Той заяви, че без ДПС трудно може да има силна опозиция или силно правителство.