ДПС проведе разширено заседание, на което се подготви за предстоящата предизборна кампания за парламентарните избори на 27 октомври. В заседанието участваха председателят на партията Делян Пеевски, ръководството на ДПС, представители на областните и общинските структури, както и координатори на партията в Турция, народни представители, кметове и активисти.

На заседанието областните председатели изразиха категоричната си подкрепа за "ДПС-Ново начало" и заявиха готовността си за силно представяне на предстоящите избори. В обсъжданията бяха засегнати критериите за номинации на кандидати за народни представители, основните приоритети на програмата за бъдещо управление, както и проблемите на общините и тяхното взаимодействие с централната власт.

Лидерът Делян Пеевски лично се запозна с актуалната обстановка във всички райони на страната и разгледа темите, свързани с българските изселници в Турция. Той подчерта, че само силното представяне на "ДПС - Ново начало" може да гарантира на хората власт, отговорна за разрешаването на техните проблеми, и даде насоки предизборните щабове да бъдат активни и да водят директни срещи с избирателите.

На срещата пристсваха почти всички областни лидери на ДПС, много кметове и общински председатели, става ясно от съобщението на Пресцентъра на ДПС.

ВАС откъсна марката ДПС от Доган за изборите

ВАС откъсна марката ДПС от Доган за изборите

Върховният административен съд отхвърли жалбата на формацията срещу отказа на ЦИК