И ДПС скочи от трибуната на НС срещу машините на Мадуро.

Йордан Цонев припомни, че ДПС са предложили вот със сканиращи машини. Там нямало човешки и субективен фактор. С такива машини гласувала половин Америка. Нямало как ПП и ДБ да скрият това. ДПС щели да разобличават лъжата. Българското общество не може повече да бъде лъгано, закани се Йордан Цонев. Лъжата не можела повече да е норма, а нарушаването на Конституцията и законите трябвало да спре.

ГЕРБ вика среща в НС: Или работа, или избори

ГЕРБ вика среща в НС: Или работа, или избори

От партията са притеснени, че НС вече не е място за търсене на консенсус

Хората чакат да съставим правителство и да започнем да разрешаваме кризите, каза още депутатът от ДПС. Разрешаването на всички кризи започва от решаването на майката на всички кризи, както се изрази той, а именно политическата криза. Нямало как с напускане на пленарна зала да се реши политическата криза, и със защита на машините на Мадуро.

ПП и ДБ отказаха на ГЕРБ, поставиха ултиматум

ПП и ДБ отказаха на ГЕРБ, поставиха ултиматум

Настояват за оттегляне на законопроекта на Изборния кодекс

Според Йордан Цонев "панаирът на ПП и ДБ" започнал още при старта на НС. Панаирът се нарича Изборен кодекс, заяви Цонев. В НС започнали оферти от ПП, че ще подкрепят председател на НС, ако ДПС оттегли подкрепата си от Изборния кодекс. Лично Кирил Петков отправил офертата към Йордан Цонев.