ДПС и БСП сядат да преговарят за вота на недоверие. Това стана ясно от коментара на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ в парламента.

Разговаряхме, че ще се координираме и съвсем официално ще седнем да разговаряме и да обсъдим темата и въпроса, свързан с вота на недоверие, подчерта той.

Нинова освобождава народа от веригите на ГЕРБ с вот на недоверие
Обновена

Нинова освобождава народа от веригите на ГЕРБ с вот на недоверие

Опозицията не може да бъде опитомена, отсече лидерът на БСП

Припомняме, по време на пленума на БСП от 28 октомври 2017 г., лидерът на левицата Корнелия Нинова поиска "освобождаване на народа от веригите на ГЕРБ" с вот на недоверие. Тя поиска Конгресът да реши кога партията да започне разговори с другите партии за вот на недоверие.

Иначе темата за корупцията у нас я има във всички международни доклади. "Корупцията като явление я има във властимащите. Това един основен бич за обществото и ние с тази тема много сериозно ще се занимаваме", заяви Мустафа Карадайъ.

ДПС анализира моралната оставка на здравния министър и оставането на власт на Валери Симеонов. Оставката на Николай Петров e морален акт, но след влезли в сила съдебни решения.

БСП играе по нервите на Борисов, а той не бил издръжлив на подобен режим

БСП играе по нервите на Борисов, а той не бил издръжлив на подобен режим

Това обяви социологът Първан Симеонов

Валери Симеонов все още е вицепремиер, недоумява лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. "Намирисва ли ви на двойни стандарти?", попита той медиите.

"Едното е било морален акт, а другото какво е?", недоволен е той. Герберите са виновни за двойните стандарти, както и за езика на омразата в обществото. Според Карадйъ никой не е задължен да бъде министър, след като личната воля е да подаде оставка. ДПС ще подкрепи оставката на здравния министър Николай Петров.