"Ако някой си мисли, че Доган е минало, значи няма бъдеще в ДПС. Това написа в профила си в социалната мрежа Джейхан Ибрямов, който бе изключен от ПГ на ДПС. Основател и лидер на Движението за права и свободи е д-р Ахмед Доган! През годините партията е имала много председатели и съпредседатели, но идеолог, вдъхновител и водач винаги е бил той. Така е било и така ще бъде!", категоричен е той.

Добавя и че през годините е имало хора, които са се опитвали да разклатят устоите на ДПС, но безуспешно и сега те тънат в забравата на безчестието.

"Воините, подготвени да побеждават, първо печелят, а след това тръгват на война, а пораженческите войници първо се впускат във война, а после търсят начин да спечелят. Всяка прилика в тези думи на Сун Дзъ с реални лица не е случайна!", напомна Джейхан Ибрямов.

Той уверява, че Движението винаги е работело за стабилността, единността, и европейския път на България. От основаването си през 1990 г. неизменно заема ключово място в обществено-политическия и парламентарен живот на страната.

Заради и това вече независимият депутат заявява, че е важно да опазим ДПС единно и силно. "Ето защо ни е нужен нашият лидер д-р Ахмед Доган!", подчертава Ибрямов.

Корман Исмаилов: Дните на Пеевски в ДПС са преброени

Корман Исмаилов: Дните на Пеевски в ДПС са преброени

Явно зависимостите между Доган и Пеевски са много здрави,

Когато бях председател на Младежкото ДПС, неведнъж сме били авангард в отстояването на ценностите и принципите на партията и не сме се колебали нито за миг кога и дали да го направим, подчертава той. "Очаквам и сега младите, в продължение на най-добрите традиции на Младежкото ДПС, да покажат ясната си и категорична подкрепа за нашия почетен председател д-р Ахмед Доган и зададената от него посока за бъдещето на ДПС!

Млади хора, Вие сте на ход!", призова той.

Рамадан Аталай се чувства изключен "по заслуги"

Рамадан Аталай се чувства изключен "по заслуги"

"Ще видим" дали има единство между Доган и Пеевски