Повече от половин година не виждам нещо ново да е свършено в София. Това заяви бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова пред бТВ.

По думите й градът има нужда от постоянни грижи и последователна работа. За първа година строителният сезон започва, но няма нито един започнат мащабен инфраструктурен обект, критикува Фандъкова.

С гордост обаче се върна назад в годините на нейното управление, през които с помощта на гражданите, бизнеса и институциите София се променила.

Фандъкова заяви, че е удовлетворена от свършеното, най-вече по отношение на градския транспорт. Според нея нищо лошо не е оставено на новата власт.

По отношение на реорганизацията на движението по бул. "Патриарх Евтимий" Фандъкова упрекна местната власт, че не е взела предвид мнението на гражданите, като дори е липсвал диалог. Заради това и са недоволни, смята бившата кметица.

"Този проект ми беше представен преди 4 години от общински съветник и аз го подкрепих. Но след това по време на обществените обсъждания се оказа, че има много детайли за изчистване", обясни Фандъкова.

Решението си да се върне в парламента Фандъкова обясни с това, че иска резултатите, които са постигнати в София, да бъдат постигнати и в цялата страна.

Васил Терзиев подкрепи реорганизацията по бул. "Патриарх Евтимий"

Васил Терзиев подкрепи реорганизацията по бул. "Патриарх Евтимий"

ЕЦТП даде на съд репението за новата организация