От медиите разбрах, че днес отново случайно при Яне Янев се е появило ксерокопие от платежен документ на някаква фирма, на което фигурирало написано и моето име, пише в свое изявление депутата от ГЕРБ Искра Фидосова.

По-рано днес от РЗС обявиха на брифинг в централата си документ, че тя е получила през 2007 година 15 хиляди лева от почистващата фирма „Титан".

По този повод Фидосова заявява, че повече няма да влиза в обяснителен режим на лица, които фалшифицират подписки с личните данни на починали и емигрирали хора.

Даже смятам да се поздравим с появата на българския Дейвид Копърфилд - Янето. Това е човекът, от когото можем да видим всякакви фокуси, сглобки, евтини номерца, пише още депутатката.

Няма да се занимавам с компроматчици и кукли на конци. В България има компетентни институции, в чиято прозрачност и безпристрастност аз съм убедена, и те са тези, които ще кажат нарушавала ли съм закони или не, се казва още в изявлението на Фидосова.

За мен е под достойнството ми да коментирам действията на един инструмент, който разнася несполучливи фалшификати, които са му подхвърлени от кукловодите на организираната престъпност и Държавна сигурност, заявява в заключение зам.-шефката на ПГ на ГЕРБ.